Mini-camping

Wij bieden onze campinggasten een halfschaduwrijke kampeerplek op één van de 6 plaatsen op onze mini-camping gelegen aan de rand van de olijfbomen met uitzicht over de glooiende heuvels van de Valdaso. Vijf kampeerplekken zijn alleen voor tenten geschikt; op één kampeerplek kan een kleinere vouwwagen staan.

 

Op korte afstand van de mini-camping en vlak bij het zwembad bevindt zich het sanitair-gebouw bestaande uit 3 douches, 3 toiletten, 5 wastafels en 2 afwasvoorzieningen waarvan 1 met warm water.

 

Er is géén elektriciteit op de campingplaatsen zelf aanwezig is. Wel is er de mogelijkheid om bij het sanitairgebouw je telefoon, tablet of camera op te laden. Een zelf meegebracht koelkastje kan tegen een vergoeding van €5,00 per dag onder een overkapte ruimte bij het sanitairgebouw op de elektriciteit aangesloten worden.

 

Het is mogelijk om per dag vers brood/broodjes van de lokale bakker óf om een ontbijt te bestellen, dit als onderdeel van ons 'Bed-or-Breakfast'-concept. Het ontbijt serveren wij op het overdekte terras. Broodjes en ontbijt dienen de dag voorafgaand gereserveerd te worden.

 

 

Barbecueën en/of open vuur is in verband met brandgevaar niet toegestaan.

 

Check beschikbaarheid mini-camping

Prijzen (per nacht):

  • Campingplaats € 17,50
  • Per persoon      € 10,00

Extra's:

  • Verse broodjes volgens prijslijst (daags vantevoren vóór 19.00u bestellen) 
  • Ontbijt € 8,00 p.p. (daags vantevoren vóór 12.00u bestellen) 
  • Wasmachine € 5,00 per wasbeurt, wordt door ons verzorgd
  • Elektrische aansluiting zelf meegebracht koelkastje bij sanitairgebouw € 5,00 per dag

Voorwaarden:

  • Bij een reserveringsaanvraag sturen wij u een bevestiging per email en vragen wij een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Deze aanbetaling dient binnen 2 weken na ontvangst van onze bevestiging op onze bankrekening te zijn overgemaakt. Indien de aanbetaling niet is voldaan binnen deze 2 weken vervalt de reservering! Na tijdige ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging van ons.
  • Het restbedrag dient uiterlijk 4 weken voor aankomstdatum te worden betaald.
  • Na tijdige ontvangst van de restbetaling ontvangt u opnieuw een bevestiging per email.

Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten aangezien wij geen geld restitueren bij b.v. annulering of korter verblijf.

 

Inchecken vanaf 15.00u, uitchecken tot 10.00u.

 

 

Om al onze gasten een aangenaam verblijf te kunnen geven, vragen wij iedere gast zich aan de huisregels van 'il bel sogno' te houden.

 

 

'Il bel sogno' en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, schade of letsel, toegebracht aan haar cliënten door welke oorzaak dan ook.