Mini-camping

Hier bevinden zich 3 royale (ca. 130 m2) halfschaduwrijke kampeerplekken met uitzicht over de glooiende heuvels van de Valdaso.

 

In het sanitair-gebouw, op korte afstand van de mini-camping en vlak bij het zwembad, heeft iedere kampeerplek de beschikking over een eigen douche, toilet en wastafel. Hier bevinden zich ook 2 afwasvoorzieningen waarvan 1 met warm water.

 

Op de kampeerplekken is géén elektriciteit aanwezig. Bij het sanitairgebouw kun je uiteraard je telefoon, tablet of camera opladen. Een zelf meegebracht campingkoelkastje kan tegen een vergoeding van €5,00/dag onder een overkapte ruimte bij het sanitairgebouw op de elektriciteit aangesloten worden. Hier staan ook tafelkoelkasten die voor €7,50/dag gehuurd kunnen worden.

 

Het is mogelijk om per dag vers brood/ broodjes van de lokale bakker te bestellen. Het verse brood wordt op het overdekte terras klaargelegd. Brood/broodjes dienen de dag voorafgaand gereserveerd te worden.

 

Ons gehele terrein is een rookvrij gebied!

 

Barbecueën en/of open vuur is in verband met brandgevaar niet toegestaan.

 

Check beschikbaarheid mini-camping

Prijzen (per nacht):

  • Kampeerplek € 27,50 (eigen douche, toilet en wastafel in het sanitairgebouw)
  • Per persoon   € 10,00

Extra's:

  • Verse broodjes volgens prijslijst (daags vantevoren vóór 19.00u bestellen)
  • Wasmachine € 5,00 per wasbeurt, wordt door ons verzorgd
  • Elektrische aansluiting zelf meegebracht koelkastje bij sanitairgebouw € 5,00 per dag
  • Tafelkoelkast voor eigen gebruik bij het sanitairgebouw 7,50 per dag

Voorwaarden:

  • Bij een reserveringsaanvraag sturen wij u een bevestiging per email en vragen wij een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Deze aanbetaling dient binnen 2 weken na ontvangst van onze bevestiging op onze bankrekening te zijn overgemaakt. Indien de aanbetaling niet is voldaan binnen deze 2 weken vervalt de reservering! Na tijdige ontvangst van de aanbetaling is de reservering definitief en ontvangt u een bevestiging van ons.
  • Het restbedrag dient uiterlijk 4 weken voor aankomstdatum te worden betaald.
  • Na tijdige ontvangst van de restbetaling ontvangt u opnieuw een bevestiging per email.

Wij adviseren u om een annuleringsverzekering af te sluiten aangezien wij geen geld restitueren bij b.v. annulering of korter verblijf.

 

Inchecken vanaf 15.00u, uitchecken tot 10.00u.

 

 

Om al onze gasten een aangenaam verblijf te kunnen geven, vragen wij iedere gast zich aan de huisregels van 'il bel sogno' te houden.

 

 

'Il bel sogno' en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor verlies, diefstal, schade of letsel, toegebracht aan haar cliënten door welke oorzaak dan ook.