Welkom

Het begon voor ons met een lang gekoesterde wens om ooit iets voor onszelf in het mooie Italië te kunnen beginnen en rust, ruimte, natuur en cultuur met elkaar te kunnen verbinden. Uiteindelijk is dit gelukt en hebben we ons stekje in Le Marche, een stukje ongerept Italië, gevonden en zijn wij gestart met het ontwikkelen van 'il bel sogno' (de mooie droom); een azienda (boerderij) met druiven, olijf- en fruitbomen met 2 gastenkamers, mini-camping en zwembad.

Wij willen al onze gasten met volle teugen laten genieten van rust, ruimte en de Italiaanse cultuur. 'Il bel sogno' is dé plek waar je even lekker kunt onthaasten, 'ont-moeten' en op adem kunt komen. Weg van alle drukte en stress. Vandaar dat we ons uitsluitend op volwassenen richten die tijdens hun vakantie willen genieten van échte rust en stilte en geen vermaak en kabaal nodig hebben. Hier kun je echt 'off-line' zijn.

 

'Il bel sogno' ligt tussen de Adriatische kust en het prachtige nationale park Monte Sibillini in de Apennijnen en biedt een schitterend uitzicht over de glooiende heuvels van de Valdaso. In de omgeving vind je vele authentieke steden en dorpjes waar je heerlijk van de Italiaanse cultuur en het lekkere eten en drinken kunt genieten. Mogelijkheden om te wandelen, fietsen/mountainbiken, golfen, vissen en paardrijden zijn in de nabijheid te vinden. Dit alles biedt volop mogelijkheden om er op uit te trekken en je te ontspannen.

De accommodaties van 'il bel sogno' worden gekenmerkt door een fraaie combinatie van eenvoud, stijl en klasse. Alles wordt tot in de puntjes verzorgd om onze gasten een onbezorgde vakantie te bieden.

 

Met onze Brabantse achtergrond zorgen wij ervoor dat je je bij aankomst meteen thuis voelt door de zuidelijke 'warmte' en gastvrijheid. Wij bieden onze gasten een verblijf in één van de twee 2-persoons gastenkamers met eigen badkamer en buitenkeuken in onze mooie gerestaureerde azienda óf op één van de drie kampeerplekken op onze mini-camping. Voor alle gasten is het mogelijk om per dag verse broodjes van de lokale bakker óf een ontbijt te bestellen, dit als onderdeel van ons 'Bed-or-Breakfast'-concept. Het ontbijt serveren wij op het mooie overdekte terras van de azienda.

 

Ons gehele terrein is een rookvrij gebied.

 

Aangezien wij zelf twee lieve rescue-honden en twee Italiaanse katten hebben, kunnen wij andere huisdieren helaas niet verwelkomen.

Wij hopen je snel als gast te mogen begroeten bij 'il bel sogno'.

 

 

 

 

A presto!

 

Anja & Paul

 

 

Klik hier om te reserveren