Allereerst hopen wij van harte dat het ondanks de Corona-crisis toch goed gaat met iedereen, want gezondheid gaat boven alles!

 

Net zoals wij zullen in deze periode veel Italië-liefhebbers ongetwijfeld met veel belangstelling en mogelijke vragen de ontwikkeling van de situatie in Nederland, Italië en de rest van Europa gevolgd hebben. Gelukkig lijken de vooruitzichten met het opstarten van de vaccinaties een stuk beter dan een tijdje geleden en hopen we uiteraard dat dit zo blijft, al zijn we er ons zeer van bewust dat COVID-19 nog steeds aanwezig is en opnieuw de kop op kan steken.

 

Ook voor ons was de afgelopen periode zeer onzeker, omdat we niet wisten hoe e.e.a. zich zou ontwikkelen. Wij doen er uiteraard alles aan om de gasten op verantwoorde wijze en Corona-proof van hun welverdiende vakantie te laten genieten. Met betrekking tot regels voor het reizen binnen Europa raden wij aan om de websites van het Ministerie van Buitenlandse Zaken en van de ANWB, die geregeld geactualiseerd worden, goed in de gaten te houden:

Wij hebben besloten om slechts een beperkt aantal gasten te ontvangen. Hierdoor kunnen we ruimschoots aan de gestelde eisen voldoen en iedereen voldoende ruimte bieden om van een heerlijke vakantie te kunnen genieten. Il bel sogno is zeer kleinschalig en heeft voldoende ruimte op het terrein en rondom het zwembad waardoor de extra maatregelen m.b.t. hygiëne (om de eventuele kans op besmetting met het COVID-19 virus zo klein mogelijk te maken) goed uit te voeren zijn. De gastenkamers zijn zelfvoorzienend en alle kampeerplekken hebben hun eigen toegewezen douche, toilet en wastafel in het sanitairgebouw.

 

Uiteraard hebben we de volledige medewerking en het begrip van al onze gasten nodig m.b.t. tot de aanvullende maatregelen die we moeten treffen. Hierdoor kunnen we voor iedereen een veilige omgeving creëren en met z’n allen van de ons omringende rust, ruimte en cultuur blijven genieten. In onderstaande bijlage hebben we de belangrijkste maatregelen voor deze zomer samengevat, deze worden indien nodig bijgewerkt of gewijzigd op basis van aangepaste bepalingen afgegeven door de Italiaanse overheid. Mochten jullie nog vragen hebben dan zijn we altijd per email, telefoon of WhatsApp bereikbaar.

 

Wij bedanken iedereen voor het in ons gestelde vertrouwen en zien jullie hopelijk in goede gezondheid in Le Marche.

 

Houd er rekening mee dat er een grote kans is dat (jaarlijkse) evenementen, waaronder de diverse sagra's en lokale feesten, dit jaar nog steeds niet georganiseerd mogen worden.

 

Download
Il bel sogno: Maatregelen COVID-19 (versie 01 januari 2021)
Maatregelen COVID-19_20210101.pdf
Adobe Acrobat document 174.6 KB